Британският премиер Борис Джонсън все още е в болница с

...
Британският премиер Борис Джонсън все още е в болница с
Коментари Харесай

Борис Джонсън остава в болница

Британският министър председател Борис Джонсън към момента е в болница с продължаващи упорити признаци на COVID-19 10 дни откакто даде позитивен тест за ковид, въпреки че съгласно канцеларията му той продължава да управлява държавното управление, съобщи " Ройтерс ".

" Премиерът е към момента в болница. Той прекара нощта там ", заяви неназован държавен източник. Джонсън, който се бе самоизолирал в резиденцията си на Даунинг стрийт след позитивния тест в края на предишния месец, постъпи в болничното заведение нощес, тъй като към момента има висока температура и докторите споделиха, че се нуждае от спомагателни проучвания, заяви Даунинг стрийт. Това е превантивна мярка, защото министър председателят продължава да има упорити признаци на ковид, се показва в известието.

От канцеларията на премиера подчертаха, че приемането му в болница не е по неотложност и той продължава да извършва отговорностите си като министър председател. Външният министър Доминик Рааб ще ръководи днешното незабавно съвещание на държавното управление, отдадено на битката с епидемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР