Британският премиер Борис Джонсън ще спечели най-вероятно парламентарните избори на

...
Британският премиер Борис Джонсън ще спечели най-вероятно парламентарните избори на
Коментари Харесай

Фараж предрича победа за торите с незначително мнозинство

Британският министър председател Борис Джонсън ще завоюва най-вероятно парламентарните избори на 12 декември с нищожно болшинство.

Предизборната акция обаче дотук е вяла, с редица нереалистични обещания и от двете страни. Това съобщи през днешния ден водачът на Партията на Брексит Найджъл Фараж, представен от Ройтерс.

"Единствената прогноза, която ще направя, е, че изборната интензивност ще бъде ниска, в случай че ние, политическите партии, не успеем да вдъхновим хората да излязат и да гласоподават за смяна ", сподели Фараж пред последователи в Питърбъро, катедрален град в Източна Англия. "Наистина, наподобява, че партията на Борис ще бъде първа политическа мощ. Наистина, наподобява той ще има нищожно болшинство ", съобщи той.

Фараж добави, че това са едни от най-безличните избори, които в миналото е виждал.

"Не мога да се сетя за друга акция, която на този стадий да е била толкоз вяла ", сподели той. "Всеки ден чуваме обещания, 100 милиарда за това, 200 милиарда за това ", добави той.

"Всичко това сме го чували към този момент. Моето усещане е, че никой не има вяра нито на дума от това, което се приказва ", сподели английският политик.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР