Британският премиер Борис Джонсън ще даде прием с английско шампанско

...
Британският премиер Борис Джонсън ще даде прием с английско шампанско
Коментари Харесай

Борис Джонсън дава прием тази вечер за излизането от ЕС

Британският министър председател Борис Джонсън ще даде банкет с британско шампанско довечера на Даунинг стрийт 10 за отбелязване на излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз, съобщи БНР. Приемът ще стартира в 21 часа локално време, т.е. два часа преди формалното овакантяване на Евросъюза. На 31 януари в 23 ч. (01 ч. на 1 февруари, българско време) Англия напуща Европейския съюз.

Освен британското шампанско гостите, измежду които министри, съветници и държавни чиновници, както и хора, взели участие в договарянията и в акцията за Брекзит, ще могат да опитат още агнешко филе, синьо сирене от Шропшър, говеждо с йоркширски пудинг и сос от хрян, къс с гъби и пилешки шишчета.

В същото време в Лондон към този момент се събират последователи на Европейски Съюз за тяхната върволица около държавните здания. На моста Уестминстър те сложиха транспарант с надпис: „ Имигрантите – вътре, торите – вън! “.

Австрийските пощи са пуснали специфична марка за Брекзит. Марката, която е трябвало да бъде пусната на 29 март 2019 година, съдържа истинската дата, която обаче е задраскана и е добавена днешната дата. Тя съставлява карта на Европа, на която обаче липсва Обединеното кралство.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР