Британският премиер Борис Джонсън се върна в неделя в канцеларията

...
Британският премиер Борис Джонсън се върна в неделя в канцеларията
Коментари Харесай

Британският премиер Борис Джонсън няма търпение да се върне на работа

Британският министър председател Борис Джонсън се върна в неделя в канцеларията си на " Даунинг стрийт " номер 10, откакто се възвърне от заболяването, предизвиквана от новия ковид, съобщи организация Ройтерс.

Петдесет и петгодишният Джонсън прекара три нощи в интензивно поделение, до момента в който бе болен от Ковид-19. Говорителка на държавното управление удостовери, че в неделя вечерта той се е завърнал на " Даунинг стрийт " номер 10, откакто в продължение на две седмици се възстановяваше в провинциалната си резиденция в Чекърс.

От понеделник той се връща на работа, съобщи външният министър Доминик Рааб, който заместваше Джонсън по време на отсъствието му. По думите на Рааб министър председателят няма самообладание да се върне на работа.

На бюрото си Джонсън ще откри писмо от водача на опозиционната Лейбъристка партия Киър Стармър с апел държавното управление да изясни по кое време и по какъв начин ще бъдат разхлабени обществените и икономическите ограничаващи ограничения, въведени поради пандемията.

Официалният брой на смъртните случаи от Ковид-19 във Англия набъбна в неделя до 20 732, а броят на инфектираните - до 152 840, отбелязва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР