Британският премиер Борис Джонсън съобщи днес, че спортните зали, магазините

...
Британският премиер Борис Джонсън съобщи днес, че спортните зали, магазините
Коментари Харесай

Националната карантина в Англия приключва на 2 декември

Британският министър председател Борис Джонсън заяви през днешния ден, че спортните зали, магазините за нехранителни артикули, фризьорски и козметични салони ще могат още веднъж да възобновят работа след края на националната карантина в Англия на 2 декември. Ще се промени и мощно подложеният на критика вечерен час за заведенията, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Преодоляхме един стадий и резултатите са видни. Трябва да устоим на вируса до момента в който тестването и имунизациите дойдат на помощ и понижат потребността от ограничавания ", съобщи Джонсън, представен от Франс прес, представяйки пред депутатите в Народното събрание проекта си за излизане от едномесечната карантина.

Влязлата в действие на 5 ноември карантина ще завърши на 2 декември и няма да бъде удължена, както се планираше в началото. Вместо нея ще бъде върната тристепенната система на местни ограничаващи ограничения, която действаше през октомври, уточни министър-председателят, представен от ТАСС.

Сега в Англия, където живее 84 % от 66-милионното население на Англия, са затворени пъбове, заведения за хранене, фризьорски салони, кина, фитнес клубове, както и магазините - като се изключи тези за артикули от първа нужда. Разрешени са срещи на не повече от двама души, които не живеят дружно, и то единствено на улицата. Жителите на Англия могат да излизат единствено с цел да отидат на работа, на учебно заведение, на пазар или до аптека. Може да се излиза също, с цел да спортува самостоятелно или за оказване на помощ на други хора.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР