Британският премиер Борис Джонсън обяви предизборния манифест на торите, обещавайки

...
Британският премиер Борис Джонсън обяви предизборния манифест на торите, обещавайки
Коментари Харесай

Джонсън се готви да печели изборите с обещание за бърз Брекзит


Британският министър председател Борис Джонсън разгласи предизборния манифест на торите, обещавайки да реализира Брекзит до края на януари. На протест в град Телфорд, графство Шропшир, той даде обещание да не подвига Данък добавена стойност и налога въху приходите и осигуровките. Сред другите му обещания са спомагателни 250 паунда бонус на година за детски надбавки и понижаване на таксите за паркинг на чиновниците в лечебните заведения, предадоха БГНЕС и Българска национална телевизия.

Манифестът от 59 страници на Консервативната партия беше разгласен 18 дни преди предварителните парламентарни избори на 12 декември.

Борис Джонсън даде обещание да реализира Брекзит и да свика спор и различен избор преди Коледа по съглашението с Европейския съюз, с цел да разреши на Англия да обърне нова страница след съмненията, забавянето и разделянето в последните години.

Консерваторите желаят депутатите от Камарата на общините да ратифицират договорката за развода сред Лондон и Брюксел на премиера преди Англия да напусне Европейски Съюз на 31 януари.

След това ще настъпи " временен интервал ", по време на който Обединеното кралство ще продължи да следва разпоредбите на Европейски Съюз, до момента в който двете страни се пробват да изработят непрекъсната комерсиална договорка.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР