Британският премиер Борис Джонсън обеща брекзит да стане факт до

...
Британският премиер Борис Джонсън обеща брекзит да стане факт до
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Брекзит ще се случи до Коледа, ако спечелим мнозинство

Британският министър председател Борис Джонсън даде обещание брекзит да стане факт до Коледа, в случай че Консервативната партия завоюва болшинство на идните парламентарни избори.

Вотът е плануван за 12 декември.
Първи ТВ спор: Джонсън и Корбин сблъскаха позициите си за брекзит Диалогът закупи закачлив звук, откакто всеки от водачите беше запитан какво ще подари на съперника си за Коледа
В манифест, дълъг 59 страници, Консерваторите възнамеряват радикална смяна във Англия с излизането ѝ от Европейския съюз.

Сред главните цели са по-строг надзор над миграцията, ограничение на нискоквалифицираните служащи и бърза процедура за приемане на виза за здравни експерти от чужбина.
Партия " Брекзит " няма да се бори за местата на Консерваторите Това съобщи Найджъл Фараж месец преди парламентарния избор на Острова
Джонсън съобщи, че в новата стратегия е заложено да се обучат 50 хиляди нови медицински сестри, както и спомагателни 50 млн. визити при персонален доктор.

Консерваторите възнамеряват да доближат интернационално съгласуваните равнища за въглеродни излъчвания, както и да слагат още 20 хиляди служители на реда по улиците на страната.

Торитата са безапелационни, че няма да има и увеличение на налозите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР