Британският премиер Борис Джонсън няма намерение да поднови преговорите за

...
Британският премиер Борис Джонсън няма намерение да поднови преговорите за
Коментари Харесай

Борис Джонсън няма намерение да поднови преговорите за Брекзит, твърди ЕС

Британският министър председател Борис Джонсън няма желание да възобнови договарянията за съглашение с Европейския съюз за излизането на Англия от Съюза. Напускане без договорка е " централен " сюжет. Това е било казано на европейски дипломати, написа в. " Гардиън ".
 Заплахата от Брекзит без съглашение с Европейски Съюз срина паунда  Топ представител на Европейски Съюз отхвърли политиката на Джонсън за Брекзит
Брюкселските дипломати били известени след среща сред основния делегат на министър-председателя и високопоставени фигури в Европейски Съюз в Брюксел. На нея им станало ясно, че английският отвод от компромис е явен. Смята се, че е допустимо след 31 октомври - крайният период за излизане на Англия от Европейски Съюз - договарянията още веднъж да стартират.

" Беше ясно, че Англия няма различен проект. Няма желание да договаря, което изисква проект. Изглежда, че излаз без договорка е централният сюжет за английското държавно управление ", е споделил старши посланик от Европейски Съюз на срещата.

Същевременно английското държавно управление отхвърля оповестената информация от медиите. От Даунинг стрийт №10 упорстват, че държавното управление е готово да договаря, само че обясняват, че Джонсън би се съгласил единствено на съглашение, което изключва " недемократичия " - по думите му - физически граничен надзор с оставащата отвън Европейски Съюз Англия. Само че съгласно Европейски Съюз това не предстои на договаряния.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР