Британският премиер Борис Джонсън, който е болен от коронавирус, е

...
Британският премиер Борис Джонсън, който е болен от коронавирус, е
Коментари Харесай

Коронавирусът вкара британския премиер в болница

Британският министър председател Борис Джонсън, който е болен от ковид, е признат в болница. 55-годишният Джонсън страда от Covid-19 от 10 дни, признаците на заболяването не отслабват, в това число високата температура, съобщи Bloomberg.
Според държавната пресслужба хоспитализирането му е израз на нерешителност. Джонсън остава отпред на държавното управление и поддържа контакт с министрите и останалите високопоставени чиновници.
Британският министър председател е най-високопоставеният водач, инфектиран с вируса. Той е в изолираност от края на предишния месец в резиденцията си, откъдето се обърна към британците с видеообръщение. 
На фона на тези събития министърът на опазването на здравето Мат Ханкок (който също е болен от Covid-19) предизвести, че държавното управление обмисля да ускори изключителните ограничения, защото някои хора не съблюдават възбраните, наложени за да се ограничи разпространяването на вируса.
Кой непосредствен на Джонсън също се разболя от вируса и какво приканиха управляващите живеещите на Острова, четете тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР