Британският премиер Борис Джонсън имаше комфортна нощ в болницата. Той

...
Британският премиер Борис Джонсън имаше комфортна нощ в болницата. Той
Коментари Харесай

Борис Джонсън е в добро състояние, но остава в болницата

Британският министър председател Борис Джонсън имаше удобна нощ в болничното заведение. Той е в положително положение и продължава да прави работата си като водач на държавното управление, само че ще остане в болничното заведение под наблюдаване, разяснява представител на държавното управление, представен от английски медии.

Джонсън продължава да поддържа температура и да кашля , сподели представителят, само че не разкри дали министър председателят получава лекуване и дали е в интензивно поделение.

Правителството преглежда информацията от предходната нощ на съветската организация РИА " Новости ", че министър-председателят е подложен на вентилатор като " дезинформация ", означи представителят.

Вчера Джонсън беше признат в болница " Сейнт Томас " в Лондон, откакто една седмица след позитивните проби за ковид продължава да има висока температура.
 Борис Джонсън признат в болница
Борис Джонсън признат в болница

По-рано той даде позитивна проба за ковид

Самият Джонсън написа в " Туитър ", че към момента има признаци.

Междувременно представителят на премиера заяви, че Англия в този момент към този момент има 10 000 вентилатора в здравната си система, откакто бяха доставени нови апарати.

Говорителят сподели още, че все още нямат проекти да не разрешават на британците да упражняват извън. Представителят на държавното управление заяви, че 16 000 теста за ковид са извършени в неделя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР