Британският премиер Борис Джонсън хвърли ръкавицата към противниците си и

...
Британският премиер Борис Джонсън хвърли ръкавицата към противниците си и
Коментари Харесай

Борис Джонсън влезе в парламента и шашна всички с предложението си

Британският министър председател Борис Джонсън хвърли ръкавицата към съперниците си и ги провокира да внесат предложение за избор на съмнение към държавното управление, оповестява "Индипендънт ".

Пред Народното събрание, който през днешния ден възобнови работата си, откакто беше краткотрайно затворен по предписание точно на Джонсън , той съобщи: "Ако опозиционните партии нямат доверие в държавното управление, те ще имат късмет да го потвърдят. Те имат право да внесат предложение за избор на съмнение в държавното управление и можем да гласуваме на следващия ден.

Или в случай че някоя от другите партии, по-малките партии, желаят да подхващат сходен ход, те могат да внесат това предложение и ние ще им дадем опция за гласоподаване. Ще имат ли смелостта да работят? "

Джонсън упрекна депутатите, че са „ се противопоставили на 17,4 милиона души, които гласоподаваха за овакантяване “.

За своето държавно управление съобщи: "Няма да предадем хората, които ни изпратиха тук - това е което желаят да създадем. Хората в тази страна знаят, че Парламентът не желае да извърши обещанията си за ценене на референдума. Той ще продължи да бави, ще продължи да саботира договарянията, тъй като те не желаят договорка. "

Джонсън сподели, че опозиционните партии „ живеят във приказен свят “, като упорстват за още един референдум, като предизвести, че хората не желаят това, а вместо това да желаят „ да продължат напред, да оставят Брекзит зад тила си, да се съсредоточат върху здравната система, върху насилието и престъпността и върху понижаване на цената на живота ".

Говорейки за решението на Върховния съд, той сподели, че счита, че съдът е "погрешно да се произнася по това, което всъщност е политически въпрос ". Премиерът акцентира, че множеството хора, без значение от това по какъв начин са дали своят вот през 2016 година, „ желаят Брекзит да се случи “.

Той съобщи, че му е било казано, че Брюксел в никакъв случай няма да се съгласи да отвори още веднъж Споразумението за отдръпване или да размени защитния механизъм за ирландската граница, само че че в този момент държавното управление води договаряния и за двете неща, като предизвести, че "този парламент въобще не желае Брекзит да се случи. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР