Британският премиер Борис Джонсън е започнал да сваля температурата, съобщи

...
Британският премиер Борис Джонсън е започнал да сваля температурата, съобщи
Коментари Харесай

Борис Джонсън сваля температурата, състоянието му е стабилно

Британският министър председател Борис Джонсън е почнал да смъква температурата, заяви " Таймс ". 55-годишният политик изкара втора вечер в интензивното на болничното заведение " Сейнт Томас " и това е първият знак за усъвършенстване.
Здравният министър на Англия повтори същото, което от кабинета на Джонсън твърдят – че министър-председателят се намира в „ положително въодушевление “ и положението му е устойчиво.
Борис Джонсън остава в лондонската болница, където беше приет в болница в неделя, а ден бе по-късно бе изместен в интензивното поделение.
Заместващият го външен министър Доминик Рааб съобщи, че той скоро ще се върне отпред на кабинета. Първият посланик изрази вяра, че министър председателят ще се възвърне от ковид и го разказа като " войник ".
Кралица Елизабет е изпратила персонално известие до Джонсън и годеницата му Кари Симънс, която също е инфектирана с ковид, оповестиха от Бъкингамския замък.
Здравният министър Едуард Аргар посочи пред „ Скай нюз “, че  55-годишният английски водач е получил О2, само че не е бил подложен на респиратор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР