Британският премиер Борис Джонсън е загрижен от високата избирателна активност

...
Британският премиер Борис Джонсън е загрижен от високата избирателна активност
Коментари Харесай

Джонсън: Избирателната активност сред лейбъристите е висока

Британският министър председател Борис Джонсън е угрижен от високата изборна интензивност измежду последователите на опозицията в изборите.
Във Англия се организират общи избори през днешния ден, които са резултат от политическа рецесия заради идното излизане на Англия от Европейски Съюз. Консерваторите се стремят да приложат Брекзит до 31 януари, покровители на лейбъристите дават обещание нов референдум. Изборите ще приключат в 22.00 часа локално време, а първите резултати се чакат в ранните петъчни часове.
" Нашите локални екипи регистрират огромна изборна интензивност измежду последователите на лейбъристите… Утре сутринта водачът на страната ще влезе в резиденцията на „ Даунинг стрийт ” и ще стартира да ползва политиката си. Или аз, или Джеръми Корбин ще бъдем този водач ", - гласи текста на писмо, подписано от министър-председателя, което Консервативната партия изпрати на своите поддръжници.
Писмото е озаглавено: " Избирателната интензивност на Лейбъристката партия е висока ", заяви РИА Новости, представена от БГНЕС.
" Тези избори ще се решат с няколко гласа. Затова отидете и гласувайте за консерваторите! Остават ни единствено няколко часа, с цел да осигурим държавно управление на болшинството. Всичко зависи от вас ", прикани Джонсън.
Лидерът на Лейбъристката партия Корбин насочи сходен зов към своите последователи.
" Мога да си показва единствено едно по-лошо нещо от още пет часа на държавното управление на Тори. Това са още пет години ", написа той в намерено писмо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР