Британският премиер Борис Джонсън е оприличил себе си с буйния

...
Британският премиер Борис Джонсън е оприличил себе си с буйния
Коментари Харесай

Борис Джонсън се оприличи с Хълк

Британският министър председател Борис Джонсън е оприличил себе си с буйния персонаж от комиксите Невероятния Хълк в обещано през вчерашния ден изявление, в което е изразил също готовността си да изведе Обединеното кралство от Европейски Съюз на 31 октомври, съобщи Ройтерс.

Вестник "Мейл он сънди " цитира Джонсън да споделя, че ще откри метод да заобиколи решението на Народното събрание, задължило го да отсрочи Брексит. По думите му щял да направи това, с цел да избегне икономическия потрес от напускането без договорка.

"По-лудият Хълк побеждава, по-силният Хълк побеждава ", споделя Джонсън пред неделното издание и прибавя: "Хълк постоянно се измъква, няма значение какъв брой крепко е вързан и това е казусът с тази страна. Ние ще излезем на 31 октомври ".

Преди срещата си в понеделник с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер министър председателят показва "голяма убеденост " в триумфа. "Има доста, доста добър диалог за това по какъв начин да се оправим с проблемите на северноирландската граница. Постигнат бе голям прогрес ", споделя Борис Джонсън пред "Мейл он сънди ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР