Британският премиер Борис Джонсън благодари на британците за спазването на

...
Британският премиер Борис Джонсън благодари на британците за спазването на
Коментари Харесай

Борис Джонсън се върна на работа и благодари на британците, че спазват карантината

Британският министър председател Борис Джонсън благодари на британците за спазването на карантината, завръщайки се през днешния ден на работа, откакто се възвърне от сериозна коронавирусна зараза, съобщи Ройтерс в понеделник.

" Давам си сметка, че всеки ден вирусът носи нова горест и тъга в домове по цялата страна и е истина, че това е най-голямото предизвикателство, против което страната се е изправяла " от времето на Втората международна война, сподели Джонсън пред офиса си на " Даунинг стрийт " 10.

Месец откакто даде позитивна проба за ковид и две седмици откакто излезе от болница, 55-годишният английски министър председател прикани своите сънародници да продължат да съблюдават карантинните ограничения.

На фона на публичния напън за чертане на тактика за излизане от карантината, Джонсън съобщи, че схваща нетърпението на британците, които са под карантина от 23 март, и даде обещание в идващите дни да бъдат взети решения за бъдещето на ограничаващите ограничения.

Той посочи, че наклонността в разпространяването на ковид във Англия стартира да се обръща. Британският министър председател обаче предизвести, че карантината ще би трябвало да бъде спазвана най-малко до 7 май, с цел да бъде избегната нова епидемиологична вълна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР