Британският пощальон Джон Матсън намерил необичаен, но със сигурност изумителен

...
Британският пощальон Джон Матсън намерил необичаен, но със сигурност изумителен
Коментари Харесай

Пощальон забавлява по уникален начин хората по време на карантина СНИМКИ

Британският куриер Джон Матсън намерил необикновен, само че сигурно удивителен метод да развесели хората по време на карантина. Той свалил нормалната си работна униформа и почнал да доставя поща в занимателните костюми, останали в дрешника му след празниците.

Той се решил това, когато забелязал, че доста хора, на които постоянно е доставял поща, са доста тъжни заради изолацията. А на самия Джон му липсвала другарска връзка, смешки и смях.

През първия ден пощальонът тръгнал по своя маршрут като мажоретка и направил възторг. Разбира се, 39-годишен космат мъж в компактно прилепнали облекла с пола и червени чорапогащи - това не може да се види всеки ден.



Хората били във екстаз от новите униформи на Джон и той на драго сърце траял радостното си преобличане.



Джон споделя, че доста обича работата си и харесва да беседва с всички, на които доставя писма и пратки. Той се надява скоро обстановката с ковид да бъде позволена и животът да се върне към естествения си ход.



Междувременно той ще продължи да забавлява хората и себе си, тъй че всеки да изпитва по-малко стрес в изолираност. Единственото, което малко плаши пощальона, е, че костюмите му може да свършат.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР