Британският поп певец Хари Стайлс е отказал ролята на принц

...
Британският поп певец Хари Стайлс е отказал ролята на принц
Коментари Харесай

Предложиха на певеца Хари Стайлс да играе принц Ерик в „Малката русалка”

Британският поп артист Хари Стайлс е отказал ролята на принц Ерик в планувания от " Дисни " игрален римейк на хитовата анимация " Малката нимфа ", заяви Юнайтед прес интеренешънъл.
 
Изпълнителят, прочул се като член на момчешката група " Уан дайрекшън ", е водил договаряния с " Дисни " за ролята, само че съгласно " Холивуд рипортър " те са прекратени. " Въпреки че е почитател на плана, Хари Стайлс учтиво отхвърли предлагането ", споделя неназован източник от обкръжението му, представен от сп. " Пийпъл ".
 
Междувременно в. " Дейли остарял " заяви, че феновете на Стайлс, останали с усещането, че любимецът им е получил ролята, са надълбоко разочаровани, че няма да го видят в предстоящата продукция на " Дисни ". " Новината, че Хари Стайлс ще играе принц Ерик беше прекомерно добра, с цел да бъде истина ", жалват се почитатели на артиста в Туитър.
 
Актьорството не е непознато на поп артиста - Стайлс извърши поддържаща роля във военната драма " Дюнкерк " (2017), напомня изданието.
 
В игралния римейк на " Малката нимфа " на " Дисни " в облика на основната героиня Ариел ще се превъплъти певицата Хали Бейли. Актьорският състав на кино лентата, режисиран от Роб Маршал, включва също Джейкъб Трембли и Аукуафина .-->
 
Наскоро беше обявено, че телевизия Ей Би Си възнамерява лична версия на " Малката нимфа " с Аули Кравальо ( " Смелата Ваяна " ) в ролята на Ариел.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР