Британският поп изпълнител Ед Шийрън е големият победител на тазгодишните

...
Британският поп изпълнител Ед Шийрън е големият победител на тазгодишните
Коментари Харесай

Големият победител в тазгодишните награди Билборд

Британският поп реализатор Ед Шийрън е огромният победител на тазгодишните музикални награди " Билборд ". Той получи на церемонията в Лас Вегас, Съединени американски щати, четири огромни оценки - за водещ артист, за артист на хитови радио песни, за водеща позиция по продажби и за top hot 100, където се включват 100-те най-големи настоящи шлагери. 

Шийрън не участва на церемонията персонално, тъй като е на международно турне и сега е в Ирландия, откъдето се включи и благодари с видео връзка. 

Годишните награди " Билборд " се връчват за известни достижения в световния музикален отрасъл и за песни, включени в класациите Billboard. На церемонията тази година пя Ариана Гранде, която извърши песента си " No Tears Left To Cry ", написана след терористичното нахлуване след нейния концерт на стадион " Манчестър Арена " в Англия преди съвсем година.

Сред другите отличени на церемонията реализатори бе и поп звездата Тейлър Суифт, която завоюва премията за водеща изпълнителка през 2018 година 28-годишната Суифт се появи на аления килим и пя по време на шоуто - за първи път на музикална гала от май 2016 година насам. 

Внимание събра певицата Джанет Джексън (52), която даде и своя принос към придвижването против насилието над жените #MeToo, откакто получи премията на " Билборд " за музикална икона.

" Вярвам, че с всичките ни сътрудници живеем в страховит миг в историята. В дълготраен проект ние дамите накарахме да се разбере, че повече няма да бъдем следени, манипулирани или унизени ", сподели от сцената Джанет Джексън. 

After rocking the stage with her incredible performance, @JanetJackson accepts the 2018 #BBMAs Icon Award! #ICON_JANETpic.twitter.com/S7nDbrGJQI

— Billboard Music Awards (@BBMAs) May 21, 2018
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР