Британският политик Найджъл Фараж определи коментарите на американския президент Доналд

...
Британският политик Найджъл Фараж определи коментарите на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Фараж: Изказването на Тръмп за четирите цветнокожи в Конгреса беше гениално

Британският политик Найджъл Фараж дефинира мненията на американския президент Доналд Тръмп към четирите цветнокожи представителки на Конгреса като „ гениални”.

Евродепутатът, който е и водач на евроскептичната партия „ Брекзит” изясни, че изявлението на американския държавен глава го е предиздвикало да се почувства некомфортно, само че е било политически хитро.
Обвиниха Доналд Тръмп в расизъм Републиканската партия отхвърли да се намеси в абсурда
В изявление с в. „ Таймс” Фараж съпоставя енергичния жанр на Тръмп с гледането на обичан сериал от детството.

„ Той е извънредно добър в това, което прави. Върши нещата по собствен метод и е удивително ефикасен лидер”, добавя британецът.
Долната камара на Конгреса на Съединени американски щати осъди расистките изказвания на Тръмп Те бяха по адрес на четири представителки на малцинствата от Демократическата партия
So sad to see the Democrats sticking up for people who speak so badly of our Country and who, in addition, hate Israel with a true and unbridled passion. Whenever confronted, they call their adversaries, including Nancy Pelosi, “RACIST.” Their disgusting language.....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 15, 2019 " >

През юли Тръмп беше упрекнат в расистко изявление, откакто подлага на критика четири дами от малцинствени групи в Конгреса да се „ върнат и оказват помощ на сринатите и незаконни страни, от които са дошли”.

Освен това съобщи, че съответните страни и техните държавни управления са „ тотална злополука и са най-лошите, корумпирани и нелепи места в света”

В обществената мрежа " Туитър " президентът сподели, че е тъжно да вижда Демократическата партия да се сплотява към хора, които приказват с неприятно за Съединени американски щати и ненавиждат Израел. " Винаги когато имат конкурент отсреща, те го назовават " расист ", добавя Тръмп в обявата.
https://btvnovinite.bg/svetut/dolnata-kamara-na-kongresa-na-sasht-osadi-rasistkite-izjavlenija-na-tramp.html

Думите на президента провокираха отрицателен отзив, както в Съединени американски щати, по този начин и по света. Демократите от долната камара на Конгреса незабавно желаеха импийчмънт на президента, който, по-късно, беше отритнат.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР