Британският политик и върл евроскептик, Найджъл Фараж, се обърна с

...
Британският политик и върл евроскептик, Найджъл Фараж, се обърна с
Коментари Харесай

Найджъл Фараж: Балгодаря на бога, че напускаме - Урсула фон дер Лайен иска да установи нова форма на комунизъм

Британският политик и безжалостен евроскептик, Найджъл Фараж, се обърна с молба към евродепутатите да гласоподават против кандидатурата на Урсула фон дер Лайен за ръководител на Европейската комисия в решаващия избор довечера, съобщи ДПА.

Говорейки в Европарламента, той назова нейните оферти " опит да се откри надзор над всеки аспект " от живота на хората и " обновена форма на комунизъм ". " Благодаря на Бога, че напущаме! ", сподели Фараж във връзка идното излизане на Англия от Европейски Съюз, съобщи БТA.

" Господин Фараж, ние безспорно можем да минем и без речи като вашата. ", отвърна кандидатката за ръководител на Европейска комисия, която има през днешния ден три чувания в Европарламента преди да стартира гласуването.

По-рано през днешния ден немската кандидатка за най-високия пост в Европейски Съюз съобщи пред депутатите, че би траяла настоящия краен период за Брекзит - 31 октомври, в случай че за това има " основателна причина ".

Гласуването по предлагането за нов ръководител на Европейска комисия би трябвало да стартира към 19.00 ч. българско време, а резулатите се чака да бъдат оповестени два часа по-късно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР