Британският певец Ози Озбърн заяви, че е взел болезненото“ решение

...
Британският певец Ози Озбърн заяви, че е взел болезненото“ решение
Коментари Харесай

Ози Озбърн се отказа от участието си в музикален фестивал в САЩ

Британският артист Ози Озбърн съобщи, че е взел „ мъчителното “ решение да се откаже от присъединяване си в музикален фестивал в Съединени американски щати, защото тялото му „ към момента не е готово “. 

Британският артист щеше да бъде част от фестивала „ Пауър трип “ в Калифорния.

74-годишният рок реализатор сподели, че е бил оптимистично надъхан, когато е приел поканата за присъединяване във фестивала. Озбърн счита, че към момента не може да даде всичко от себе си на концерта, това е и повода да се откаже от присъединяване. 

Озбърн трябваше да се качи на сцената на 7 октомври дружно с група AC/DC. Сред останалите реализатори на фестивала са групите „ Guns N' Roses “ и „ Iron Maiden “.

„ Първоначалният ми проект беше да се върна на сцената през лятото на 2024 година, само че когато получих поканата за това шоу, оптимистично задвижих нещата “, изясни Озбърн. „ За страдание тялото ми ми споделя, че просто още не съм подготвен и имам прекалено много горделивост, с цел да не дам всичко от себе си на първото си шоу от съвсем пет години. “

Озбърн съобщи, че към този момент има заместител и доста скоро името му ще стане известно на публиката. „ Мой другар е и мога да обещая, че няма да бъдете разочаровани “, обясни той.

Озбърн също благодари на почитателите, групата и екипа си за тяхната безусловна преданост и непрекъсната поддръжка.

През февруари тази година артистът разгласи, че ще прекъсне турнето си краткотрайно, откакто претърпя интервенция на гръбначния дирек.

След лек случай, в дома му през 2019 година утежни към този момент съществуващите пострадвания на Озбърн от съвсем съдбовната му злополука с четириколесен високопроходим мотор през 2003 година

Датата на турнето беше променяна няколко пъти през последните четири години поради болести,  пандемията от КОВИД-19, както и поради логистични проблеми.

Тази година Озбърн завоюва премиите „ Грами “ за най-хубав рок албум със своя 13-ти солов запис „ Patient Number 9 “ и за най-хубаво метъл осъществяване със сингъла „ Degradation Rules “ с присъединяване на неговия сътрудник от група „ Блек Сабат “ Тони Айоми.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР