Британският певец и автор на песни Ед Шийран е шокирал

...
Британският певец и автор на песни Ед Шийран е шокирал
Коментари Харесай

Ед Шийран е поканил група Уестлайф да пее на сватбеното му парти

Британският артист и създател на песни Ед Шийран е шокирал почитателите си, избирайки ирландската група "Уестлайф " да пее на идното му сватбено празненство, написа в. "Дейли остарял ".

По-рано през годината се появиха изявления, съгласно които Шийран се е оженил скрито за своята годеница Чери Сийборн. Сватбата се е състояла преди Коледа в имението на артиста в Съфолк, Източна Англия, в наличието на стеснен кръг посетители. Съобщено беше също, че младоженците ще отбележат събитието с огромно празненство през лятото.

Сега излиза наяве, че специфични посетители на празненството ще бъдат поп звездите от "Уестлайф ". Желанието на Ед Шийран е групата да извърши хитовото си парче "Flying Without Wings " за първия брачен танц на двойката, предава Българска телеграфна агенция.

"Уестлайф " може и да наподобяват необикновен избор за реализатори на празненството, само че групата е изиграла значима роля за музикалната кариера на Ед. Именно тези момчета са повода той да посегне към китарата и да направи първите си стъпки като музикант. Това ги прави изключително специфични за него ", споделя неназован източник от обкръжението на Шийран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР