Британският певец Елтън Джон нарича Майкъл Джексън "психично болен" в

...
Британският певец Елтън Джон нарича Майкъл Джексън "психично болен" в
Коментари Харесай

Елтън Джон нарича Майкъл Джексън психично болен в новата си книга

Британският артист Елтън Джон назовава Майкъл Джексън "психично болен " в новата си книга и споделя, че е било "смущаващо " човек да бъде към него, заяви Контактмюзик.

Седемдесет и две годишният Джон за първи път среща бъдещия Крал на попа в ранните дни на кариерата му. Изпълнителят на шлагера "Rocketman " не крие, че с течение на времето е почнал да се тормози за положението на Джако, който умря през 2009 година на 50-годишна възраст.

В фрагмент от новата си автобиографична книга "Аз ", Елтън Джон написа: "Познавам Майкъл, откогато беше на 13 или 14 години. Той беше най-очарователното дете, което можете да си визиите, само че по-късно пристигна миг, в който стартира да се изолира от света и от действителността, сходно на Елвис Пресли ".

"Бог знае какво се е въртяло в главата му и какви медикаменти е взимал, само че всякога, когато го виждах в по-късните му години, си мислех, че горкият напълно се е побъркал. Той в действителност беше психологично болен, смущаващо беше човек да се намира към него ", написа още артистът.

Елтън Джон си спомня също случай, в който е поканил Майкъл Джексън на празненство. Джон твърди, че Джако е напуснал празненството и е бил открит да играе със сина на икономката.

"По някаква причина той не успяваше да се оправи с компанията на възрастни ", написа Джон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР