Британският парламент ще гласува споразумението за брекзит в седмицата след

...
Британският парламент ще гласува споразумението за брекзит в седмицата след
Коментари Харесай

Поредно отлагане на гласуването за брекзит

Британският парламент ще гласоподава съглашението за брекзит в седмицата след 14 януари, разгласи Тереза Мей. Лидерът на опозицията Джереми Корбин настоя това да стане неотложно и съобщи, че внася в Народното събрание предложение за нов избор на съмнение против Мей поради следващото отсрочване.

Пред депутатите английският министър председател още веднъж се разгласи против организирането на нов референдум за излизането на Англия от Европейския съюз. Утре английското държавно управление ще разиска проектите за брекзит без договорка.
Червена светлина за Тереза Мей: Европейски Съюз отхвърли предоговаряне на брекзит 130 млн. паунда е коствал референдумът във Англия преди 2 години
Скоро се чака да бъдат обявени и детайлности за двата милиарда лири, които държавното управление възнамерява да употребява, с цел да смекчи евентуалния стопански потрес, в случай че няма съглашение.

„ Знам, че това не е съвършената договорка за никого. Това е компромис. Но в случай че допуснем съвършеното да бъде съперник на положителното, тогава рискуваме да напуснем Европейския съюз без споразумение”, съобщи Мей.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР