Британският парламент се връща на работа, а посланието на политическата

...
Британският парламент се връща на работа, а посланието на политическата
Коментари Харесай

Британският парламент се връща на работа, виртуално

Британският парламент се връща на работа, а посланието на политическата власт към законодателите е: спазвайте отдалеченост, съобщи Асошиейтед прес.

Законодателите в Обединеното кралство и множеството членове на администрацията на Народното събрание бяха изпратени вкъщи в края на март като част от общонационалната изолираност за закъснение на разпространяването на новия ковид.

С над 16 500 умряли от ковид във Англия и засилващи се рецензии към дейностите на държавното управление за справяне с пандемията, парламентаристите се връщат на работа, въпреки и виртуално, с цел да се борят с рецесията.

Председателят на камарата на общините Линдзи Хойл се чака да управлява съвсем празна пленарна зала, като пространството ще бъде преустроено за най-много 50-60 членове на Народното събрание. Други законодатели ще могат да задават въпроси от къщи, като употребяват видеоконферентната стратегия Зум (Zoom) и екрани, инсталирани на облицованите с дървена ламперия стени в камара на общините.

Хойл призна, че неизбежно ще има проблеми при този " скок в незнайното " на подчинената на традициите институция. Той обаче прикани законодателите да не отиват персонално в Народното събрание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР