Британският парламент недвусмислено подкрепи решението на премиера Тереза Мей да

...
Британският парламент недвусмислено подкрепи решението на премиера Тереза Мей да
Коментари Харесай

Подкрепиха Тереза Мей за ударите в Сирия

Британският парламент недвусмислено поддържа решението на премиера Тереза Мей да подреди нанасяне на въздушни удари по Сирия дружно със Съединени американски щати и Франция, сподели представителят на министър-председателя, представен от организация „ Ройтерс “.

Тереза Мей отбрани решението си да заобиколи Народното събрание и да включи Англия в ударите, нанесени поради хипотетична химическа офанзива, приписвана на сирийския президент Башар Асад.

„ Смятам, че поради резултатите в Камарата на общините може да се каже, че депутатите заеха позиция в поддръжка на интервенцията ", съобщи представителят. Скоро след дебатите държавното управление завоюва алегоричен избор по въпроса дали да се съветва с депутатите, преди да подхваща военни дейности.

С 317 на 256 гласа депутатите отхвърлиха апела на опозиционния водач Джереми Корбин, който изрази митинг, че Мей е наредила нанасяне на удари, без първо да изиска утвърждение от Народното събрание. Англия, Съединени американски щати и Франция нападнаха обекти на режима на Башар Асад в събота сутринта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР