Британският опозиционен лидер Джереми Корбин ще се заеме с промяна

...
Британският опозиционен лидер Джереми Корбин ще се заеме с промяна
Коментари Харесай

Лидерът на британските лейбъристи ще подкрепи нов референдум за Брекзит

Британският опозиционен водач Джереми Корбин ще се заеме с смяна на политическия курс на своята Лейбъристката партия във връзка с Брекзит . Идеята е да се поддържа нов референдум за участието на страната в Европейски Съюз при всевъзможни условия, написа вестник " Таймс ", като се базира на почитан източник от Лейбъристката партия.

На европейските избори Лейбъристката партия претърпя внезапен спад на поддръжката към нея , сходно на консерваторите. Причината за всеобщото неодобрение е безизходицата към Брекзит. Опозицията е поляризирана по въпроса дали да поддържа организирането на нов референдум.

Корбин към този момент само е заявявал обществено, че опцията за нов референдум за Брекзит би трябвало да бъде оставена на масата, дружно с тази за нови парламентарни избори. Такъв вид обаче крие в себе си алтернатива и може да претърпи коренна смяна, защото доста от последователите на партията поддържаха Брекзи т, разяснява в. " Таймс ".
 
Jeremy Corbyn will back a move today for Labour to change its Brexit policy and support a second referendum in all circumstances
— The Times of London (@thetimes)
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР