Британският музикант, един от основателите на групата Pink Floyd Роджър

...
Британският музикант, един от основателите на групата Pink Floyd Роджър
Коментари Харесай

Роджър Уотърс написа писмо на Путин в забранения в Русия Фейсбук

Британският музикант, един от създателите на групата Pink Floyd Роджър Уотърс написа намерено писмо на съветския президент Владимир Путин, в което го пита " желае ли да завърши спора в Украйна ", както и " осъжда политиката на западните страни по отношение на съветската просвета ".

Уотърс си задава и въпроса " за какво Байдън не приканва президента на Украйна Владимир Зеленски да стартира договаряния с Русия ".

Любопитен акцент е, че Уотърс разгласява писмото си във Фейсбук, който е неразрешен в Русия.

" Знам, че Съединени американски щати и НАТО нахлуват в други суверенни страни без съмнения за няколко барела петрол. Но това не значи, че Вие би трябвало да вършиме същото ", написа той и приканва съветския президент да даде отговор на въпроса желае ли той да приключи спора в Украйна ".

Според него, подобен отговор може да включва положителна реакция на въпроса за реализиране на мир с Украйна и заявление, че Русия няма други териториални ползи с изключение на обезпечаването на сигурността на рускоезичното население на Крим, Донецк и Луганск ".

Припомняме, че Роджър Уотърс към този момент съобщи, че американският президент " налива масло в огъня " на обстановката в Украйна, което го трансформира " във боен нарушител ", а Дмитрий Медведев употребява изказването му, с цел да разгласи, че " и на Запад има съответни хора ".

Преди дни Полша съобщи, че анулира концерт на Уотърс поради поддръжката за съветската експанзия.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР