Британският министър-председател Уинстър Чърчил и генерал Дуайт Айзенхауер засекретяват инцидент

...
Британският министър-председател Уинстър Чърчил и генерал Дуайт Айзенхауер засекретяват инцидент
Коментари Харесай

Чърчил и Айзенхауер засекретяват инцидент с НЛО

Британският министър-председател Уинстър Чърчил и военачалник Дуайт Айзенхауер засекретяват случай с НЛО в разгара на Втората международна война.

Инцидентът е среща на бомбардровач от Кралските военновъздушни сили със чудноват, металически НЛО на връщане от Германия. Чърчил и Айзенхауер привикват съвещание, на което разискват поредност от отчети и рапорти за сходни неидентифицирани летящи обекти, засичащи или преследващи изстребителите на съдружниците.

" Инцидентът би трябвало неотложно да се засекрети, защото може да провокира всеобща суматоха измежду популацията и да унищожи вярата ни в Църквата ", подрежда Чърчил на Айзенхауер.

Преди няколко дни английското държавно управление разсекрети голям брой НЛО досиета, съдържащи публични документи, скици, чертежи, графики с броя на случаите по години, парламентарни запитвания и писма на очевидци, написа в. " 168 часа ".

В досиетата Х има данни и за " мемурандум по отношение на въздушните явления ", квалифициран през април 1957 година от Обединения комитет за разузнаване към държавното управление. Според нота на тогавашното Министерство на Военновъздушни сили, включена в анализите на английското разузнаване " Червена книга ", всяка седмица се е получавал по един НЛО отчет, а 6 от всеки 16 " близки срещи " с НЛО след 1 януари 1957 година, са останали неизяснени.

Седем години по-рано шефовете от разузнаването образуват Работна комисия за летящите чинии. Инициатор и основно настоящо лице е Луис Маунтбатън, английски адмирал от флота, който е уверен, че ТЕ имат извънземен генезис.

 Чърчил и Айзенхауер засекретяват случай с НЛО

През 1952 година комисията събира показания на очевидци в региона на Вашингтон, над който е прелетяла " ескадрила НЛО ". Тогава Чърчил подрежда да се стартира неотложно следствие.

Сред декласифицираните файлове има и сходни отчети за наблюдения сред 1995 и 2003 година. През 1996 година техният брой е 600. В част от разкритите над 5000 страници са разказани транспортен съд с размери, надвишаващи 20 пъти футболно игрище, черна триъгълна машина с червени пулсиращи светлини, висяща над Стенли, област Дърам през 1995 година, галактическа станция с въртящи се светлинни прожектори в бяло, алено и зелено...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР