Британският министър-председател Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза

...
Британският министър-председател Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза
Коментари Харесай

Тереза Мей към своите депутати: Спрете да се карате, или ще дадете властта на лейбъристите

Британският министър-председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила прикани депутатите от своята Консервативна партия да спрат да се клеветят, тъй като в противоположен случай има заплаха да разрешат на лейбъристкия водач Джереми Корбин да пристигна на власт, съобщи Ройтерс.

След като консерваторите на премиера в Лондон изгубиха болшинството си в Камарата на общините на предварителните избори предишния месец, някои министри влязоха в открити пререкания поради Брекзит (Излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз) и държавните разноски, маневрирайки в очакване, че тя скоро ще падне от власт.

Мей съобщи на лятно тържество на депутатите консерватори, че не трябва да има "никакво злословие, никакво заяждане ". "Изборът е сред мен и Джереми Корбин, а никой не желае него ", сподели тя.

Стопанката на Даунинг стрийт 10 прикани депутатите от своята партия да изкарат "добре лятната отмора " и да се върнат "готови за сериозна работа ". Правителствените разисквания не трябва да бъдат разгласявани и обществените разправии би трябвало да спрат, прикани тя министрите, добави Българска телеграфна агенция.

По-рано близкият до опозицията на Острова в. Гардиън написа, че министърът по Брекзит Дейвид Дейвис е напуснал вчерашния втори кръг от договарянията си френския посланик Мишел Барние, който съставлява Европейски Съюз, по-малко от час от страта на разговора. Според изданието повода е бързото завръщане на Дейвис в Лондон. "Имах доста значима работа ", съобщи министърът пред вестника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР