Британският министър-председател Тереза Мей ще внесе за гласуване сделката си

...
Британският министър-председател Тереза Мей ще внесе за гласуване сделката си
Коментари Харесай

Тереза Мей внася за четвърти път сделката за Брекзит в парламента

Британският министър-председател Тереза Мей ще внесе за гласоподаване договорката си за Брекзит. Плановете са депутатите да се произнесат за четвърти път при започване на юни.


Независимо дали ще бъде реализиран компромис с Лейбъристката партия, Мей ще се опита още веднъж да получи поддръжка по съглашението за излизането на Англия от Европейски Съюз.

По думите на английския министър за Брекзит Стивън Баркли до тази дата полемиките ще продължат.
Стивън Баркли, министър за Брекзит: Ще придвижим напред съглашението за Брекзит в седмицата след 3 юни. Време е Народното събрание да вземе решение.
Британският парламент три пъти отхвърли постигнатата договорка сред Тереза Мей и Европейския съюз. Не е ясно по какъв метод държавното управление възнамерява да убеди болшинството от депутатите този път да поддържат съглашението.

Същевременно към този момент се загатват 15 имена като вероятни наследници на Мей на поста министър-председател. Мей сподели, че ще се отдръпна преди идната фаза от договарянията за Брекзит.
 Мей ще продължава да търси поддръжката на Корбин за Брекзит Мей ще продължава да търси поддръжката на Корбин за Брекзит
Тереза Мей прикани Джереми Корбин „ да остави настрани разликите “ и да се съгласи на договорката за Брекзит, оповестява Би Би Си. Англия трябваше н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР