Британският министър-председател Риши Сунак настоя, че не иска да разруши“

...
Британският министър-председател Риши Сунак настоя, че не иска да разруши“
Коментари Харесай

Сунак оспорва NHS, докато стачката продължава

Британският министър-председател Риши Сунак настоя, че не желае да „ унищожи “ NHS, до момента в който младшите лекари не престават да стачкуват в Англия.

Обучение на медици напуснаха за 10-ти път от март насам, защото горчивият спор с държавното управление за заплащането продължава.

Д-р Робърт Лоренсън, съпредседател на комисията на младшите лекари на Британската здравна асоциация (BMA), твърди, че държавното управление е „ много благополучен, че стачките се случват “ и че министрите не желаят да прекратят разногласието.

 

Идва както господин Сунак сподели пред BBC Radio York: „ Аз пристигам от семейство на NHS, несъмнено, не желая да го занижавам.

„ Ние влагаме рекордна сума вложения в, повече финансиране, тъй че това в никакъв случай не е било по-високо – повече лекари, повече медицински сестри и ние вършим усъвършенствания.

„ Сега, вижте, това няма да стане за една нощ. Но в случай че погледнете представянето на колите за спешна помощ и незабавните отделения тази зима, то е по-добро, в сравнение с беше предходната зима. Така ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР