Британският министър-председател Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският министър-председател Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън каза на Зеленски, че Г-7 полага усилия за възобновяване на износа на зърно от Украйна


Британският министър-председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е сподели през днешния ден на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, че интернационалните сътрудници работят интензивно за намиране на способи за обновяване на износа на зърно от Украйна, с цел да се избегне международна хранителна рецесия, заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5621
Джонсън съобщи, че двамата със Зеленски също по този начин са разискали значимостта на опазване на единството на интернационалната общественост по отношение на войната.

„ Той сподели, че Англия ще работи с сътрудниците от Г-7 за реализиране на незабавен прогрес “ по отношение на износа на зърно, беше посочено в английско изказване за телефонния диалог сред Джонсън и Зеленски.

„ Лидерите се споразумяха за последващи стъпки и за това, че Русия би трябвало да отслаби блокадата си и да разреши безвредни направления за мореплаване “, се споделяше в изказването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР