Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок заяви, че в бъдеще

...
Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок заяви, че в бъдеще
Коментари Харесай

Здравен министър: Ще има карантина на определени места

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок съобщи, че в бъдеще може да бъде налагана карантина по съответни места според от това дали още веднъж се усилват заразяванията с ковид. Скандалът към основния консултант на премиера, упрекнат в нарушение на карантината, продължава да е водещата вест от Острова.

Ханкок сподели, че строги ограничения за прецизно спазване на обществено разграничаване могат да бъдат налагани въз основата на новата система за контактно следене и тестване в огнищата на заразявания. Системата би трябвало да влезе в действие от 1 юни и към този момент са наети 25 хиляди чиновници за задачата. Тяхната роля е да наблюдават и да поучават хората в случаи на непосредствен контакт с дали позитивна проба.

Смъртните случаи в Обединеното кралство надвишиха 37 000, макар че се следи солидна наклонност на намаляването им. На постоянния брифинг на държавното управление Мат Ханкок обаче бе заставен да дава отговор главно на въпроси, свързани със абсурда към съветника на премиера Доминик Къмингс, съобщи БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР