Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли каза, че се

...
Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли каза, че се
Коментари Харесай

Лондон спря неразумната практика чуждестранни студенти да водят семействата си на Острова

Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли сподели, че се поставя завършек на " неразумната процедура " задгранични студенти да водят фамилиите си във Англия, като от през днешния ден влизат в действие ограничавания за издаването на визи.
По думите му възбраната, която визира всички задгранични студенти, като се изключи тези, които записват следдипломни проучвателен стратегии и студенти с държавни стипендии, ще спре десетки хиляди мигранти.
Въпросната мярка беше оповестена през май от предходния министър на вътрешните работи Сюела Бравърман малко преди да стане известно, че по публични данни броят на мигрантите от януари до юни е възлизал на 672 хиляди
Този ход на английското държавно управление може да засегне университетите, които разчитат на таксите от задгранични студенти, и също така може да навреди на репутацията на страната като интернационална дестинация, предизвестяват специалисти. 
Миналия месец Клевърли показа редица нови ограничавания, които съгласно него ще понижат броя на мигрантите с 300 хиляди души годишно. Една от ограниченията планува, че британците, които печелят по-малко от 38 700 паунда на година, няма да могат да получат фамилна виза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР