Британският министър на транспорта Грант Шапс заяви в петък, че

...
Британският министър на транспорта Грант Шапс заяви в петък, че
Коментари Харесай

Великобритания отменя задължителната карантина за около 50 държави

Британският министър на превоза Грант Шапс съобщи в петък, че разпоредбите за карантина за хора, идващи в Англия от към 50 страни, в това число Германия, Франция, Испания и Италия, ще бъдат отстранени от 10 юли, осведоми Ройтерс. 

" Ще има лист с повече от 50 страни и в случай че бъдат добавени и отвъдморските територии, ще бъдат повече от 60. Ще го публикуваме по-късно през днешния ден ", сподели Шапс пред Sky News. Обединеното кралство ще изисква всички пасажери, като се изключи тези страни от листата, при идване да дават информация за контакт, в това число тяхната история на пътуванията. 

Съгласно настоящите разпореждания, пътуващите би трябвало да се изолират за 14 дни след влизането си в страната. Очаква се от 4 юли да се вършат изключения за неотложните интернационалните пътувания. 

Страната също ще отстрани и възбраната за несъществени пътувания до съвсем всички дестинации в Европейски Съюз, английските територии, в това число Бермудите и Гибралтар, и Турция, Тайланд, Австралия и Нова Зеландия, написа " Телеграф ".

От този уикенд стартира и отварянето на всички заведения като част от последователното обновяване на стопанската система. Премиерът Борис Джонсън обаче предизвести хората да съблюдават разпоредбите за обществено разграничаване. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР