Британският министър на отбраната Гавин Уилямсън е наредил на стотици

...
Британският министър на отбраната Гавин Уилямсън е наредил на стотици
Коментари Харесай

Изтеглянето на британските военнослужещи от Германия се отлага заради евентуална руска заплаха

Британският министър на защитата Гавин Уилямсън е наредил на стотици английски военнослужещи да останат в Германия, с цел да възпрат възможна съветска експанзия, написа английският вестник The Sunday Times, позовавайки са на информация, която е получил.

Отбранителният министър е решил да анулира проектите за евакуиране на всичките английски сили от Германия до 2020 година и ще резервира базите на Англия на централноевропейска земя.

Уилямсън ще насочи внезапно предизвестие към президента на Русия Владимир Путин по време на конференцията на Консервативната партия през този месец, откакто началниците на разузнаването и военните командири са му споделили, че Русия се намира в най-опасното си положение от края на Студената война насам.

Повече от 200 военнослужещи и 400 фамилни членове няма да се приберат във Англия, както е планувано през идната година. Тези, които ще останат в Германия, включват инженерен полк, който е водещата единица на НАТО за пресичане на реки и предоставяне на опция на танкове да влизат в борба тук-там, където мостовете са били унищожени.

Полкът, който разпростира земноводното транспортно средство „ М3 “, се ръководи взаимно от английската войска и нейният немски препис, Бундесверът. Армията на Англия ще резервира и военната обучителна зона от близо 117 кв. метра „ Sennelager “, намираща се покрай град Падерборн.

Съоръжението се употребява за тренировки на танкови борби и „ широкомащабни “ маневри с пехота и бронирани транспортни средства. То включва градски боен подготвителен център и симулатори с бронирани транспортни средства.

Близо 200 души английски боен личен състав и чиновници от градската отбрана и към 400 фамилни членове ще останат в Германия и ще живеят в Нормандия и общежития в „ Sennelager “.
Министерството на защитата възнамерява да резервира и склада за предпазване на бронирани транспортни средства на Британската войска в Мьонхенгладбах, който побира близо 2 000 танка, бронирани транспортни средства и камиони. Цяла флота от бронирани транспортни средства се чака да бъде сложена в склада, с цел да бъде задействана по време на рецесия.

Официални представители от министерството настояват, че Гавин Уилямсън желае да изпрати обръщение до Русия, че Англия е ангажирана към защитата на Европа след Брекзит и до Германия, че би трябвало да влага повече в защитата си – само че той също по този начин счита, че е по-добре английските активи да останат на фронтовата линия, вместо да гният в общежития във Англия.

Висшестоящ източник е декларирал: „ Гавин ще каже повече по тематиката на конференцията. Едно от огромните неща е готовността на нашите въоръжени сили. Имаме избрани активи в Германия, които желаеме да поддържаме по-активно. Там има съоръжение, което оказва помощ с прекосяването на вода, което желаем да запазим там.

Той ще изясни смисъла зад това, до момента в който се приспособяваме към новата опасност. Да държим въоръжените сили в общежития във Англия не е най-продуктивното или потребно място, на което да ги държим “.

Източникът прибавя: „ Част от смисъла е да накараме Германия да прави повече. Притискаме Германия от известно време да усили разноските си за защитата “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР