Британският министър на отбраната Бен Уолъс заяви, че е много

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс заяви, че е много
Коментари Харесай

Путин трябва да се примири, че в дългосрочен план е губещ, заяви британският военен министър

Британският министър на защитата Бен Уолъс съобщи, че е " доста допустимо " Украйна да победи съветската войска, и прикани съветския президент Владимир Путин да се помири, че в дълготраен проект Москва е изгубила, предава Ройтерс.

" Много е допустимо Украйна дотам да разгроми съветската войска, че да се наложи съветската войска да се върнe на позициите си отпреди февруари ", сподели Уолъс в тирада в Националния боен музей в Лондон, съвпаднала с парада за Деня на успеха в Русия. " Путин би трябвало да се помири, че в дълготраен проект е губещ, и то изцяло губещ. Русия не е това, което беше. "

Уолъс съобщи, че Путин и генералите му копират фашизма и тиранията отпреди 77 години, и че нашествието им в Украйна е леке върху съветската военна история. По думите му съветските генерали са също толкоз отговорни, колкото и президентът им, и би трябвало да бъдат изправени пред боен съд. " С нашествието в Украйна Путин и генералите от най-близкото му обграждане копират фашизма и тиранията отпреди 77 години, повтаряйки грешките на тоталитарните режими от предишния век ", сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР