Британският министър на отбраната Бен Уолъс, смятан от мнозина за

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс, смятан от мнозина за
Коментари Харесай

Британският министър на отбраната не смята, че Путин ще използва ядрени оръжия

Британският министър на защитата Бен Уолъс, считан от мнозина за идващия общоприет секретар на НАТО, съобщи, че не чака съветският президент Владимир Путин да употребява нуклеарни оръжия в спора с Украйна, съобщи БНР.

Уолъс счита, че съветската интервенция не се развива съгласно проектите на Кремъл и приказките за нуклеарни оръжия са единствено за отклонение на вниманието от проблемите на съветската войска.

Бен Уолъс съобщи за Радио " Таймс “, че е притеснително страна като Русия да счита, че разпоредбите не важат за нея, без значение дали става дума за нахлуването в Украйна или потреблението на нервнопаралитично вещество в Солзбъри, само че колкото и Путин да е упорит за реализиране на задачите си в Украйна, той не има вяра съветският президент да прибегне до нуклеарни оръжия.

По-късно за " Скай нюз " министърът на защитата съобщи, че нападението против Украйна не се развива съгласно графика на Владимир Путин и в неговите войски царува " забележителен хаос “.

Логистичните неточности и твърдата украинска опозиция спъват съветския прогрес, съобщи Уолъс, базирайки се на последни данни на разузнаването.

Руските въоръжени сили даже за първи път бяха принудени да признаят, че са дали жертви, добави Уолъс.

В същото време английското държавно управление продължава да стяга глобите. То ще форсира приемането на закона за икономическите закононарушения, чиято съществена цел е да се оправи с прането на пари от задгранични олигарси, в това число съветските.

Една от новите ограничения е да се изисква притежателите на недвижимо имущество да заявяват своята еднаквост, а не да се крият зад компании, както става в този момент.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР