Британският министър на отбраната Бен Уолъс каза днес, че руският

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс каза днес, че руският
Коментари Харесай

Британски министър: Можем да сритаме Путин, както сритахме Николай I в Крим

Британският министър на защитата Бен Уолъс сподели през днешния ден, че съветският президент Владимир Путин е направил грешката да няма съдружници в дейностите си по отношение на Украйна, сравнявайки го с цар Николай I по време на Кримската война, написа в. " Скотсмън ".

Уолъс, някогашен офицер от Шотландската армия, сподели, че полкът му в миналото е „ сритал задника “ на царя в Крим и „ постоянно можем да го създадем още веднъж “.

Британският министър изпусна непредпазливата имитация, до момента в който разговаряше с военни в казармата на Конната армия в лондонският държавен квартал Уестминстър.

" За страдание, в този момент имаме деятелен съперник в лицето на Путин, който напълно е откачил ", сподели Уолъс.

Уолъс сподели, че Обединеното кралство има 1 000 военнослужещи в подготвеност, за отговор на рецесията и добави:

„ Шотландските гвардейци сритаха задника на цар Николай I през 1853 година в Крим – постоянно можем да го създадем още веднъж ".

„ Цар Николай I направи същата неточност, която прави Путин... той нямаше другари, нямаше съдружници ", добави Уолъс.

Министърът направи мненията си под огромна картина, изобразяваща борба от Кримската война, в която Русия е разрушена от армиите на Англия, Франция и Османската империя.

Преди Уолъс английският министър председател Борис Джонсън съобщи, че Путин е изпаднал „ в нелогично и ирационално положение на мозъка “.

Уолъс сподели пред кореспонденти, че опцията за изпращане на спомагателни оръжия в Украйна съществува непрекъснато.

„ Ние сме в много добра позиция да доставим всевъзможен тип помощ много бързо на Украйна, без значение каква е тази помощ”, съобщи той.

Уолъс сподели, че съветските сили, нахлуващи в Украйна, могат да бъдат последвани от мобилен крематориум, който да помогне за прикриване на броя на жертвите, понесени по време на евентуалната война.

" Очакваме да забележим някои от нещата, които са правили преди. По-рано те са разполагали мобилни крематориуми, с цел да следват войските на бойното поле... Ако бях боец и знаех, че моите генерали имат толкоз малко религия в мен, че ме следват из бойното поле с мобилен крематориум, или бях майка или татко на наследник, евентуално ситуиран в зона на бойни дейности, и моето държавно управление смяташе, че методът за прикриване на загубите е мобилен крематориум, бих бил надълбоко, надълбоко обезпокоен ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР