Британският министър на отбраната Бен Уолъс изключи изпращането на изтребители

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс изключи изпращането на изтребители
Коментари Харесай

Лондон изключи изпращане на изтребители за Украйна в близко бъдеще

Британският министър на защитата Бен Уолъс изключи изпращането на изтребители на Украйна в близко бъдеще като съобщи, че това би било нещо като " прекосяване от каране на колело към ръководство на болид от Формула 1 ", заяви " Дейли телеграф ", представен от БНР.

Бен Уолъс остави отворена вероятността за бъдещи доставки на английски бойни самолети за Украйна, само че се опита да тушира упованията за бърза смяна в политиката. Министърът на защитата се пробва да обезпечи някакво пространство за политически маневри, откакто министър председателят Риши Сунак даде топъл банкет на украинския президент Володимир Зеленски с неговото искане за " криле ", с цел да отбрани свободата на страната си при изненадващото му посещаване в сряда, разяснява " Дейли телеграф ".

Бен Уолъс сподели, че първо ще стартира процесът на образование на водачи за изтребителите, а това е дълъг развой. Той съпостави сложността на употребата и поддръжката на изтребител модел " Тайфун " с боравене със относително просто последващо потомство противотанково оръжие, което към този момент е дарено на украинците от Лондон.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР