Британският министър на финансите Риши Сунак заяви, че страната е

...
Британският министър на финансите Риши Сунак заяви, че страната е
Коментари Харесай

Британското Министерство на финансите предвижда невиждана досега рецесия след пандемията

Британският министър на финансите Риши Сунак съобщи, че страната е изправена пред криза " невиждана в никакъв случай до момента " в Обединеното кралство, написа London Evening Standard. Министърът съобщи това по време на изказване в Камарата на лордовете (горната камара).
" Няма да мога да защитя всички работни места ", съобщи Сунак и добави, че последствията от ковид ще са " доста съществени ", съобщи организация Фокус.
" Вероятно ще сме изправени пред сериозна криза, такава, каквото в никакъв случай не сме виждали ", добави той и съобщи, че сега размишляват върху това какви ще бъдат непрекъснатите последствия върху стопанската система на страната. Той още сподели, че към момента няма явен отговор на този въпрос.
Междувременно стана ясно, че броят на умрелите в лечебните заведения във Англия е повишен до 35 023 души, откакто още 174 пациенти са станали жертва на вируса.
Въпреки това в настрана изследване на Офиса за национална статистика демонстрира, че " действителният " брой на смъртните случаи измежду всички възрастови групи в страната е повече от 44 хиляди души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР