Британският милионер Джулиън Дънкъртън, който е съосновател на модната верига

...
Британският милионер Джулиън Дънкъртън, който е съосновател на модната верига
Коментари Харесай

Милионер спасява Острова от Брекзит! Дари 1 млн. паунда за…

Британският милионер Джулиън Дънкъртън, който е съосновател на стилната верига „ Супердрай “, подари 1 милион паунда за публичната акция „ Гласът на народа “, която желае нов референдум за Брекзит.

Джулиън Дънкертън стимулира решението си да подари средствата с думите, че „ британците имат действителен късмет да трансформират Брекзит “. Той посочи, че в случай че Брекзит се беше случил преди 20 години „ Супердрай “ в никакъв случай нямаше да има световния триумф, който има в този момент. В изявление за „ Сънди таймс “ Дънкертън споделя, че „ народът знае, че Брекзит значи злополучие “.

Кампанията „ Гласът на народа “ включва представители от разнообразни английски партии, в това число депутати, които желаят втори референдум, с цел да може народът да се произнесе по заключителната договорка за Брекзит. Правителството отхвърля тези апели. Депутатите обаче ще имат опция да гласоподават съглашението, което би трябвало да бъде реализирано до октомври.

„ Гласът на народа “ към този момент провежда това лято няколко прояви, които да засилят натиска върху държавното управление и парламентаристите. Хиляди се събраха през вчерашния ден в шотландската столица Единбург, с цел да изразят поддръжка за акцията. В същото време стана известно, че държавното управление стартира да приготвя тактика за излизане на страната от Европейски Съюз без договорка, заради несигурния излаз от възобновените през седмицата договаряния.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР