Британският милиардер Джеймс Дайсън е новият собственик на най-скъпият и

...
Британският милиардер Джеймс Дайсън е новият собственик на най-скъпият и
Коментари Харесай

Сър Джеймс Дайсън купува най-скъпият апартамент в Сингапур

Британският милиардер Джеймс Дайсън е новият притежател на най-скъпият и огромен апартамент, ситуиран на по-високите етажи от постройка в Сингапур.

Покупката на парцела се случва незабавно откакто неговата компания, известна с циклонната прахосмукачка, реалокира централата си от Англия в Сингапур.

Джеймс, който преди бе споменавал, че Брекзит без договорка няма да промени нищо, а в този момент мести ръководството на бизнеса си, е упрекван в двуличие, написа BBC.

Новата му облага се намира в централната бизнес част на островния град-държава, простира се на три етажа и има пет спални.

" Предвид решението да преместим централата на компанията в Сингапур и да концентрираме напъните си да развием бизнеса в този район, е естествено Джеймс Дайсън да си купи жилище там ", споделя представител на Dyson.

Според маркетинг информацията за парцела, това е най-голямата резиденция на високите етажи от постройка в Сингапур. Луксозното жилище разполага с плувен басейн, стая с джакузи и бар и има панорама към курорта в залива Марина Бей и финансовия център на града.

Според медиите в Сингапур английският милиардер е платил 73,8 милиона сингапурски $ или 54 милиона $ и 43 милиона паунда.

От компанията са декларирали, че преместването на централата в Сингапур е заради търговски аргументи и няма общо с Брекзит.

Dyson разгласи желанието си да навлезе на пазара в Сингапур посредством построяването на цех за електрически коли още през предходната година.

Освен прахосмукачките, компанията създава и устройства за филтриране на въздуха, както и уреди за грижа за косата като сешоари. Повечето от продуктите на марката се проектират в Обединеното кралство, само че се създават в Азия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР