Британският милиардер Алки Дейвид вярва, че ще спечели правата за

...
Британският милиардер Алки Дейвид вярва, че ще спечели правата за
Коментари Харесай

"Дейли Мейл": Британски милиардер купува правата за "Камп Ноу"

Британският милиардер Алки Дейвид има вяра, че ще завоюва правата за името на клубния стадион на " Барселона " - " Камп Ноу ", твърди " Дейли Мейл ".

Бизнесменът, чието положение се прави оценка на към 2.6 милиарда паунда, разкри, че договарянията са в напреднала фаза, а договорката ще бъде за " рекордна сума ".

Преди няколко дни от " Барса " оповестиха, че за първи път в 63-годишната история на стадиона ще продаде правата за името му за период от една година, като с парите ще бъдат финансирани проучвания в битката с ковид.

" Това е опция, която няма да изпусна. Това е исторически за спорта миг, който идеално съответствува с актуалните ми проекти ", сподели Дейвид, който е роден в Нигерия, само че има и английски паспорт.

" Манчестър Сити " получава малко повече от 18 млн. паунда за годишните си права, сега " Тотнъм " търси над 25 млн. паунда, само че " Барселона " е на друго равнище, прибавя предприемачът. " Сделката за " Камп Ноу " е различен метод да оказа помощ. Тя е цялостна с цялата сила, която съставлява " Барселона ". Моята здравна компания работи интензивно с топ вирусолози, с цел да открие метод, с който да се оправим с ковид. "

Дейвид заяви, че евентуално " Камп Ноу " ще получи името на един от двата му огромни бизнеса - FilmOn или Swissx.

" И двете ми компания са удачни за името на " Камп Ноу " поради асоциацията им със спорта. FilmOn има няколко канала, които предават спорт 24/7, до момента в който Swissx, моята здравна компания, към този момент възнамерява Swissx Games в Гщаад, а ще имаме и Swissx eFoil Cup в Малибу. "

" Swissx Nou Camp повече ми харесва сега. Звучи добре ", прибавя милиардерът.

Дейвид е футболен почитател. През 2007 година е бил покрай покупката на " Ковънтри Сити ", само че договарянията с клубния шеф пропадат в последния миг.

51-годишният Дейвид има и взаимен бизнес с приятеля си Майк Тайсън - CBD (канабидиол).

" Барселона и Алки Дейвид ще оформят съвършено партньорство ", приключва британецът.

bTV приканва: останете си у дома!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР