Британският медиен регулатор Ofcom изчисти името на Пиърс Морган след

...
Британският медиен регулатор Ofcom изчисти името на Пиърс Морган след
Коментари Харесай

Пиърс Морган нарече Меган Маркъл „принцеса Пинокио“. Вижте защо

Британският медиен регулатор Ofcom почисти името на Пиърс Морган след извършено следствие във връзка скандалните му мнения по отношение на Меган Маркъл и нейното психологично здраве през март тази година.

56-годишният ефирен водещ напусна утринното предаване „ Добро утро, Англия “, откакто жестоко разгласи подозренията си в думите на херцогинята на Съсекс, че се е борила с мисли за самоубийство. Маркъл направи тези шокиращи разкрития един до друг със брачна половинка си принц Хари в извънредно изявление с Опра Уинфри.

Все отново Ofcom удостовери терзанията си по отношение на „ очевидното неуважение на Морган за сериозността на мислите за самоубийство “, макар че сътрудниците му Сузана Райд и Крис Шип пробваха да балансират полемиката в предаването.

След обявата на решението Пиърс Морган написа отворено писмо да Daily Mail и показа в Twitter, че е „ благополучен “ от развоя на събитията. Нарече решението „ голям триумф за свободата на словото “ и назова Меган Маркъл „ принцеса Пинокио “. Освен това добави въпрос „ Връщам ли се назад на работа? “.



Повече за реакциите на Острова вижте в Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР