Британският майстор-готвач Фил Викъри, който е телевизионна знаменитост, разкри как

...
Британският майстор-готвач Фил Викъри, който е телевизионна знаменитост, разкри как
Коментари Харесай

Еха! Ето Как Да Си Направим Перфектното Кафе

Британският майстор-готвач Фил Викъри, който е телевизионна звезда, разкри по какъв начин да си създадем идеалната чаша кафе, написа в. „Дейли мейл“, представен от Българска телеграфна агенция.

Той споделя, че е наложително да използваме прясно смляно кафе на зърна. Самите зърна би трябвало да съхраняваме в херметически затворен съд и да не ги слагаме в хладилника. Никога не би трябвало да пием напитката от чашка за еднократна приложимост.
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КОИ ХОРА ГОВОРЯТ НА СЪН
За най-хубав усет на капучино или лате е хубаво да употребяваме порцеланова чаша. Тя резервира напитката топла за по-дълго време и ни разрешава да се насладим на аромата, до момента в който я консумираме. „Когато вършиме капучино, разнесете еспресото в порцелановата чаша до самия й борд. След това прибавете млякото в центъра на кафето“, предлага Фил.

Друг негов съвет е да не загряваме прекомерно млякото, защото това ще скапе усета на кафето. Фил Викъри ще бъде гостуващ арбитър на надпреварата за барман на годината, което ще се организира в Лондон през седмицата.

5 ФАКТА ЗА МОНАКО – РАЯТ НА МИЛИОНЕРИТЕ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР