Британският кралски биограф Робърт Лейси определи враждата между като пагубна

...
Британският кралски биограф Робърт Лейси определи враждата между като пагубна
Коментари Харесай

Кралският биограф: Враждата между Хари и Уилям е пагубна за британската монархия

Британският кралски биограф Робърт Лейси дефинира враждата сред като пагубна за английската монархия. Думите му са представени от „ Мирър “.
Писателят, който преди малко приключи книгата си " Войната на братята " за нелеките връзки сред синовете на принц Чарлз и принцеса Даяна, твърди, че в случай че наследниците на трона не се помирят, тяхното съревнование ще нанесе сериозен удар върху престижа на кралското семейство, съпоставим с бедствието с репутацията след гибелта на майка им.
 Принц Уилям приказва постоянно за принцеса Даяна на децата си Принц Уилям приказва постоянно за принцеса Даяна на децата си
Принц Уилям " пази жива паметта на майка си ", като споделя " истории " за починалата принцеса Даяна на децата си. 37-годишният престолона...
Лейси сподели, че връзките сред принц Хари и брат му " са даже по-лоши, в сравнение с всички мислят ". Той счита, че съществуващата система на връзки в кралското семейство единствено усилва разрива сред братята, вместо да се пробва да ги сдобри. " Много хора споделят за връзките им: " Няма значение. Всичко ще се подреди. " Но историците след 10 години ще кажат противоположното “, акцентира биографът и прикани кралицата да помогне за възстановяване на връзките сред внуците й.
Той допуска, че принц Хари е разкрил в избавление от живота в кралското семейство. „ С нея той осъзна, че нещо в самото сърце на монархията към този момент е изгнило “, написа Лейси. Авторът отбелязва, че херцогинята на Съсекс в никакъв случай не би могла да стане „ естествен член на кралското семейство “, а роднините на принца съществено я подценявали.
От 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да работят като членове на кралското семейство. За да могат да се реалокират в Съединените щати, да работят и да вършат бизнес, те трябваше да се откажат от купата Ваше Кралско Височество, държавното финансиране и марката „ Sussex Royal “.
През септември Хари и Меган подписаха контракт за фотоси за филми и телевизионни излъчвания за. В един от тях двойката възнамерява да покаже действителния си живот. Друг източник на приходи за съпрузите са обществените речи, за които им се заплащат големи възнаграждения.
 Принцовете Уилям и Хари към този момент поддържат връзка Принцовете Уилям и Хари към този момент поддържат връзка
Принцовете Хари и Уилям още веднъж започнаха да поддържат връзка, написа The Mirror. Авторката на книги за кралското семейство Кети Никол твърди, че...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР