Британският крал Чарлз III изглеждаше разочарован от течаща писалка по

...
Британският крал Чарлз III изглеждаше разочарован от течаща писалка по
Коментари Харесай

Крал Чарлз III: Не мога да понасям това проклето нещо!

Британският крал Чарлз III изглеждаше отчаян от течаща химикалка по време на визитата си в замъка " Хилсбъроу “ в Северна Ирландия, написа Ройтерс.

Кралят и брачната половинка му Камила участваха на банкет в замъка. В края на церемонията той трябваше да подпише книга, само че се оплака от писалката, която използваше.

Съпругата му допусна, че тя тече и писалката беше бързо заменена от кралски асистент преди кралицата консорт Камила също да подпише книгата.

Чарлз III към кралския асистент:

Чарлз III: " Просто би трябвало да сложа... 12 септември ли е? "

" 13-и, сър. "

Чарлз III: " О, Боже, записах неверната дата. 13-и? "

" Да, сър. "

Камила: " По-рано се подписахте на 12-и. "

Чарлз III: " О, Боже, ненавиждам това! Не мога да претърпявам това проклето нещо! Това, което вършат всякога! "

Това е вторият случай, когато крал Чарлз III попада в заглавията на вестниците поради химикалка. В събота той беше публично провъзгласен за новия английски монарх на историческа гала в двореца " Сейнт Джеймс “. По време на церемонията по подписването Чарлз беше видян да подканя помощника си да махне подноса с писалки от бюрото му, преди да продължи да написа с перо върху хартия.

Крал Чарлз III е на обиколка на четирите елементи на Обединеното кралство и през днешния ден дойде в Северна Ирландия. Стотици хора се подредиха на улицата, водеща към замъка " Хилсбъроу “ - формалната резиденция на кралското семейство в Северна Ирландия, близо до Белфаст. Районът пред портите на замъка беше обсипан със стотици цветя.

Чарлз и брачната половинка му Камила слязоха от колата си, с цел да поздравят събралите се и се ръкуваха с хора, в това число възпитаници в яркосини униформи. Чарлз дори погали едно корги, представител на породата кучета, обичани на майка му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР