Британският крал Чарлз III е напът да изпълни едно от

...
Британският крал Чарлз III е напът да изпълни едно от
Коментари Харесай

Според Нострадамус: Чарлз сдава трона съвсем скоро



Британският крал Чарлз III е напът да извърши едно от хипотетичните пророчества на Нострадамус.

Според писателя Марио Рединг, френския астроном е предсказал, че Негово величество ще абдикира от трона, малко откакто стане крал. Рединг написа още преди 18 години книгата „ Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето “.

В нея той назова годината на гибелта на британската кралица Елизабет II, като разгласи, че тя ще почине на 96 години и че Чарлз ще стане крал, само че скоро по-късно ще абдикира в интерес на сина си Уилям.

Лекарите откриха недоброкачествен израстък в Чарлз III - никой не знае къде, само че специалистите подозират, че може да е рак на пикочния мехур или на дебелото черво. Светът се притеснява, че английският монарх, който неотдавна се възкачи на трона, няма да живее дълго и по този метод ще напусне трона в близко бъдеще, което подхожда на пророчеството в стиховете на Нострадамус.

Междувременно Чарлз III си навлече гнева на локалните поданици, като постави завършек на 200-годишна традиция за безвъзмезден достъп до Уиндзор и близките региони за локалните поданици.

От 1 юни 2024 година правилото за безвъзмезден вход към този момент няма да се ползва и вместо това ще бъде въведена понижена такса от 16 паунда. Жителите на региона могат да получат понижена такса със специфична карта, която ще им се издава гратис.

Недоволството на локалните поданици е подкрепено и от политици, по-специално от претендента за Народното събрание на либералдемократите Джулиан Тиси. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР